Det kostar ingenting att ansöka om finansiering, inga extra kostnader någonsin

Att använda vår tjänst är helt kostnadsfritt. Vi samlar erbjudanden från samtliga anslutna kreditgivare för att du ska få bästa möjliga villkor utifrån just ditt behov. Väljer du sedan att gå vidare med ett erbjudande betalar kreditgivaren en avgift till oss. Bestämmer du dig för att inte gå vidare med något av erbjudandena så kostar det inte heller något, varken för dig eller kreditgivaren.

En enda ansökan ger flera erbjudanden

Låt flera kreditgivare offerera på ditt byggkreditiv, fastighetslån eller föreningslån. – Välj sedan det alternativ som passar just dig och dina önskemål bäst. Oavsett om det är räntan, löptiden eller lånebeloppet som viktigast för dig, får du alltid en tydlig överblick över samtliga villkor.

Du får bättre och personligare villkor

Digitalisering när den är som bäst.Vanligtvis tar det lång tid att få en offert på önskad finansiering, desto längre tid när du väljer att gå vidare. Tack vare en innovativ teknologi och lång erfarenhet av fastighetsfinansiering har vi nu gjort det enklare för dig att ansöka om finansiering, samt enklare för kreditgivarna att få en god förståelse för dig och ditt case. Du får alltid en kontaktperson hos oss som är behjälplig från ansökan till utbetalning och allt däremellan.

Enkel och digital ansökningsprocess

Det är enkelt att ansöka om fastighetsfinansiering hos Bettre. Vi matchar din ansökan med samtliga anslutna kreditgivare. På så sätt säkerställer vi att du alltid får de bästa villkoren, oavsett behov eller projekt.

En kontakt istället för tio olika

Vi är med dig hela vägen – från ansökan, till det att du väljer den finansiering som passar dig. Eftersom förutsättningarna kan variera för olika kreditgivare, går du tillsammans med din handläggare igenom samtliga erbjudanden. Välj sedan det bästa för dig.

Bettre är den enda bankkontakten du behöver. Läs mer om våra tjänster här