Varför Bettre

byggkreditiv bettre

Bettre vill utmana

Historiskt sett har den traditionella upphandlingen av fastighetsfinansieringen sett likadan ut i alla år. Ansökningsprocessen är inte bara analog utan också tidskrävande och krånglig, vilket i sin tur bidrar till sämre villkor. Tillsammans bryter vi status-quo och utmanar det gamla sättet att ansöka om fastighetslån med visionen att skapa fler bostäder och lyckade affärer.

Vårt åtagande

Vi återuppfinner fastighetsfinansiering

Vi är ett teknikbolag som tror på att innovativa och kreativa lösningar skapar mervärde, förenklar och ger en bättre upplevelse, från ditt första projekt till ditt tjugofemte.

Vi jämnar ut spelplanen

Både för låntagare och långivare. För små aktörer och för stora. Alla ska ha samma möjlighet att nå ut med sina produkter och projekt.

Gör vad som är rätt

Vi visar vägen för det nya sättet att upphandla fastighetsfinansiering. Med det kommer ett ansvar att skapa värde åt både låntagare och långivare på ett säkert och effektivt sätt.

Transparens

Räntor och avgifter justeras löpande. Vi låter dig som kund jämföra bland flera alternativ och få en bild över de bästa villkoren du kan få och bereder samtidigt plats för nya långivare att bryta mark.

Är du inte övertygad än?

Fyll i din kontaktinformation så hör vi av oss och berättar mer

Hej!